VISFESTIVAL

Brännö Visfestival återuppstår efter över tio år nu som Brännö Varv Visfestival!

14 juli 15.00 går den första artisten på scen på denna nya festival som vi hoppas blir början på en lång rad av Brännö Varv Visfestivaler.

Biljetter 450 kr (+ ev. förköp) på Brännö Varv Café och på www.pusterviksbiljetter.com


Ni kan förvänta er mycket fin musik i en fantastisk och helt unik miljö!

Mer info hittar ni under affischen .

Har ni frågor eller vill oss något så skicka till: visfestival@brannovarv.se


Välkomna!

Hur kommer jag till Brännö

Till Brännö kommer man med båt från Saltholmen. Åk till Brännö Rödsten och gå sen huvudvägen in på ön så kommer ni fram efter några minuter.


Mat och dryck

Festivalen hålls på Brännö Varvs restaurangområde så flera olika typer av mat och dryck serveras. Egen mat och dryck får inte medtagas.


Effektförvaring

En effektförvaring kommer att finnas i anslutning till entrén. Ett festivalband fås vid entrén och självklart kan man gå ut och in på området under hela festivalen.


Biljetter

Borttappade biljetter ersätts ej. Köpt biljett kan inte återlösas. Då biljetterna är begränsade ges heller inga rabatter.


Väder

Arrangemanget hålls utomhus oberoende av väder så biljetter får inte heller återlösas i händelse av dåligt väder. Observera att paraplyer inte får användas eftersom de skymmer sikten för publiken.


Sittplatser

Platserna är onumrerade på enklare träbänkar utan ryggstöd. 


Funktionshinder

Då underlaget på området inte är anpassat för rullstolar, mestadels grus, kan det vara svårt att ta sig fram obehindrat. Handikapptoalett och ramp upp till restaurangområde finns dock. Behövs extra hjälp så säg till i entrén så hjälper vi självklart till. Det går även bra att förbereda besöket genom att maila frågor och önskemål till: visfestival@brannovarv.se


Barn 

Brännö Varv kommer under festivalen inte att vara så barnvänligt som annars så endast barn som kan bäras i famnen och sitta i knät kommer in gratis tillsammans med förälder. I övrigt har vi inte rabatt för barn då vi har ett begränsat antal platser. 


Hundar

Får tyvärr inte tas med in på festivalområdet.Copyright © All Rights Reserved